menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Veenendaal weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Veenendaal

Een kundige Mediator uit Veenendaal helpt u graag verder.

Beide partijen winnen dankzij gecertificeerde mediators uit Veenendaal

U schakelt een mediator in wanneer jullie gewoon nog door een deur kunnen. Voordat dingen van kwaad tot erger gaan en er juridische stappen gezet moeten worden. Overigens is het zo dat bij een vonnis van een rechter er altijd één van de partijen in een conflictsituatie de zaak verliest, de oorzaak van het conflict zal dus niet opgelost worden. Met mediation kunt u in de toekomst nog samen door een deur. Mediation is vandaar een win-win.

In een sessie met een mediator zal deze zich beperken tot vragen stellen en het gesprek leiden, en niet advies geven. Natuurlijk geeft de mediator informatie die benodigd is. Om tot een oplossing te komen is er de intentie van betrokken partijen nodig om het conflict tot een goed einde te brengen. Van allebei de partijen wordt verwacht dat zij naar elkaar zullen luisteren en begrip hebben voor elkaars situatie.

De eerste sessie zal bestaan uit een uitleg van het totale proces en zal de mediationovereenkomst worden getekend. Hierin staan alle regels, zoals het zorgdragen van vertrouwelijkheid en de vrijwillige basis.

Als alle problemen op tafel liggen en eventueel goed zijn besproken zal er een onderhandelingsgesprek plaatsvinden over de mogelijke oplossingen. In de afrondende fase kunnen de partijen dan tot een definitieve oplossing komen, waarna deze oplossing wordt vastgelegd in de vaststellingsovereenkomst. Op die manier kunnen er geen misverstanden ontstaan over wat er is afgesproken.

Een mediator uit Veenendaal kan bijvoorbeeld worden ingeschakeld voor:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • conflicten tussen buren
  • werkgever en werknemer conflicten
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • andere geschillen die in de zakelijke sfeer vallen
  • geschillen tussen de overheid en burgers
398
Klanten geholpen met mediators vergelijken
3.346
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Veenendaal

Heeft u een zakelijke mediator uit Veenendaal nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Veenendaal of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Veenendaal.

mac
mac
img

Ik ben Jorge Meijdam, regiomanager in Veenendaal. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Veenendaal.

Op zoek naar betaalbare mediators uit Veenendaal?

Met mediation hoeft u niet naar de rechtbank te stappen. Waarschijnlijk wint u uw zaak wel voor de rechtbank als u gelijk heeft, maar ga er wel vanuit dat in geval van een rechtszaak beide partijen het slachtoffer zijn. In geval van een rechtszaak zal de relatie tussen beide partijen kapot gaan en heel moeilijk te herstellen zijn. Op zakelijk gebied kan dit enorme gevolgen hebben, zowel financieel als uw goede naam die in een negatief daglicht komt te staan.

De verliezende partij dient bij een gerechtelijk vonnis ook nog eens alle proceskosten te betalen, dat is dus eigenlijk dubbel verliezen. In geval van mediation door een mediator uit Veenendaal zullen de kosten hiervan door beide partijen worden betaald. Het is daarom van belang dat allebei de partijen er het beste van maken. Als de betrokken partijen tot een goede oplossing komen, is dat vooral te danken aan intenties en omdat de mediator als onafhankelijk partij bij de gesprekken aanwezig was.

Met behulp van mediation is er altijd de kans om tot een passende oplossing in wat voor soort conflict dan ook te komen. Op zoek naar een mediator uit Veenendaal? Zorg ervoor dat uw conflict spoedig tot het verleden behoort en laat verschillende professionele mediators uit Veenendaal verschillende prijsopgaven naar u toezenden.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Veenendaal te zeggen hebben!

img

Marlijn Tuijn

Ik ben perfect begeleid door Professionals Veenendaal. Door de snelle service heb ik direct een Mediator gevonden die mij met mijn kwestie kon assisteren. In zee gaan met Professionals Veenendaal zorgt ervoor dat er direct een actie voor je wordt ondernomen.

img

Aafke Vosmeijer

Direct goed geholpen door Professionals Veenendaal! Het zoeken naar een Mediator ging heel soepel. Het contact verliep soepel en zonder problemen.

Professionals uit andere branches in Veenendaal

Let's Talk

Bij Professionals Veenendaal staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier