menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Veenendaal weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Veenendaal

Een kundige Payroll uit Veenendaal helpt u graag verder.

Is payrolling in Veenendaal iets voor uw onderneming

Medewerkers in dienst houdt in dat het goed met uw onderneming gaat. Het bedrijf gaat dan dusdanig goed dat u het niet allemaal meer alleen af kunt. Maar er zit uiteraard ook een andere kant aan het verhaal over vaste medewerkers in loondienst hebben. Medewerkers in vaste dienst zal ook inhouden extra werk en meer verantwoordelijkheid voor u. U moet een administratie met betrekking tot de salarissen bijhouden en als werkgever verwacht men van u dat u bepaalde risico’s gaat dragen.

U zult als werkgever ook te maken krijgen met de kenmerken juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke eisen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Als functioneel werkgever bent u ook verantwoordelijk voor alle resterende zaken die bij het werkgeverschap horen, zoals mensen in dienst nemen en ontslaan, salarisschalen bepalen en beoordelingsgesprekken houden. Het functioneel werkgeverschap richt zich vooral op de situatie op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap hebben we het vooral over de administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het functionele werkgeverschap zal gemakkelijk uit te voeren zijn, omdat dit gaat om de dagelijkse dingen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Hier loopt u risico’s die u vrij veel geld kunnen kosten zonder dat u daar invloed op heeft. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een personeelslid lang ziek is. Om deze risico’s te ontlopen kunt u een payroll bedrijf in de arm nemen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan overgedragen aan een payrollbedrijf en zo krijgen uw medewerkers op tijd hun salaris.

Wilt u meer weten over payrolling en met name wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Wanneer u in Veenendaal of omgeving woont is dit de mogelijkheid om van verscheidene payroll experts uit Veenendaal een offerte te krijgen. U kunt dan zelf zien bij welk payroll bedrijf uit Veenendaal u het voordeligst uit bent.

492
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
3.346
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Veenendaal

Professionele payrollbedrijven uit Veenendaal

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf op het moment dat u met dat bedrijf in zee gaat. Uw personeelsleden krijgen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u het exclusieve recht houdt op uw medewerkers. Het is dus niet zo als bij een uitzendbureau, dat medewerkers ieder moment bij een andere werkgever aan het werk gezet kunnen worden. Het functioneel werkgeverschap ligt bij u.

Wat betekent dat voor u als ondernemer? Er zal op de werkvloer niets veranderen. Uw personeel blijft ook gewoon voor u werken en u blijft ook gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. U neemt medewerkers aan, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, heeft functioneringsgesprekken en ontslaat medewerkers. Uw medewerkers en uzelf zullen merken dat er niets verandert tijdens de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer.

Het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, omdat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, geeft u vele voordelen. U hoeft niet meer een personeels- en salarisadministratie meer bij te houden en u bent niet meer verantwoordelijk voor alle risico’s. Betalen van dingen zoals verzekeringen, loonbelasting en pensioenen. Maar ook het doorbetalen van het loon van langdurige zieke werknemers, dat ligt allemaal niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit voor uw bedrijf en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat opleveren? Vul dan op deze website uw gegevens in, zodat u diverse offertes in uw postvak ontvangt van payroll bedrijven uit Veenendaal. Ontzorgen en het besparen op geld, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Jorge Meijdam, regiomanager in Veenendaal. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Veenendaal.

Minder risico door middel van payrolling

Bent u werkzaam in een branche waar veel mensen aan de slag zijn met een tijdelijk of flexibel contract? Dan kan payroll bijzonder gunstig voor u uitpakken. Een meer flexibeler contractduur is bij een payroll constructie goed mogelijk aangezien een payroll bedrijf een NBBU of ABU cao heeft. Wanneer u uw medewerkers zelf in dienst heeft, dan zult u na twee jaar tijdelijke contracten de medewerker vast in dienst moeten nemen. Binnen de ABU en NBBU cao is deze termijn langer. U kunt een werknemer maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract laten werken, voordat u de werknemer in vaste dienst neemt.

Voor u als ondernemer en uw werknemer kan een langer tijdelijk contract zeer gunstig zijn. Vooral als uw medewerkers studenten zijn, dan hebben zij geen noodzaak om een vast contract te ondertekenen. U kunt zo door middel van een langere termijn werknemers aan u en uw bedrijf binden, en studenten zijn zo tijdens hun gehele studietijd zeker van een bijbaantje.

Met payrolling blijft u gewoon alle touwtjes in handen houden, maar u hoeft geen personeels- en salarisadministratie te voeren, hebt geen werkgeversrisico’s en heeft niets meer te maken met loonbelasting, met personeelsverzekeringen en pensioenen. Wilt u snel verlost zijn van uw werkgeversrisico’s vraag dan vandaag uw offertes van verscheidene payroll bedrijven uit Veenendaal aan.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Veenendaal te zeggen hebben!

img

Walter Jop

Er was direct een connectie met de mensen van Professionals Veenendaal. Mede dankzij hun snelle schakelen ben ik uitgekomen bij een super Payroll. Ben je zelf nog op zoek zou ik Professionals Veenendaal zeker aanbevelen.

img

Fientje Jagers

Direct een Payroll gevonden. Ik ben goed en deskundig ontzorgd door Professionals Veenendaal. Ook buiten kantooruren zijn ze bereid te helpen!

Professionals uit andere branches in Veenendaal

Let's Talk

Bij Professionals Veenendaal staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier